ЕЛЕГАНТНА И ЛУКСОЗНА СВАТБА ЮРА И БИСЕРА - НОВОТЕЛ ПЛОВДИВ

Елегантна и луксозна сватба Юра и Бисера 05.09.2020 г. Новотел Пловдив